50 000 гледаха безплатно концерта на Taylor Swift в Мюнхен

29 юли 2024
Taylor Swift
Снимка от БГНЕС

Концертите на Taylor Swift в Мюнхен, Германия, този уикенд привлякоха огромни тълпи, тъй като феновете се събраха на върха на хълм точно пред Олимпийския стадион, за да гледат шоуто на поп звездата безплатно.

Снимки на почитатели събрани на Олимпийския хълм, който е едно от най-високите възвишения в града, обиколиха социалните медии този уикенд. Местната полиция изчисли, че около 25 000 души са се събрали на хълма в събота, въпреки че според други оценки броят им достига 40 000.

Докато говореше по време на шоуто си в неделя вечерта Swift каза, че навън са се събрали 50 000 души:

„Имаме късмета да направим това шоу за 74 000 прекрасни хора на този стадион и ако твърденията са верни - около 50 000 прекрасни хора извън стадиона. Благодаря ви, че дойдохте на турнето "Eras", независимо дали сте на стадиона или извън него. Щастливи сме, че сме тук с вас. И това всъщност е наистина специална вечер, защото това е последното ни шоу в Германия. Не мога да ви опиша колко страхотни бяха германските тълпи към нас през последните няколко седмици. Много сме тъжни, че ви напускаме, но ще се върнем, за да се срещнем отново”. 

Swift продължава изключително успешното си турне тази седмица с три концерта във Варшава, Полша. След това тя ще се отправи към Виена, Австрия, преди да затвори европейската част с още пет концерта в Лондон, Великобритания.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини