Adele и Ed Sheeran гледаха от трибуните победата на Англия на Евро 2024

11 юли 2024
Adele
Снимка от БГНЕС

Adele и Ed Sheeran бяха забелязани на трибуните по време на полуфиналния мач от Евро 2024. Британските мегазвезди гледаха футболната среща и подкрепяха тима на Англия, който спореше за място на финала с Нидерландия. 

В крайна сметка тимът на Гарет Саутгейт надделя над "оранжевите" с 2:1 в редовното време, с което си осигури място на финала за втори пореден път. 

Сред екзалтираните фенове на английския отбор бяха Adele и Sheeran. Радостта на певеца беше показана на екраните след края на мача. 

А забавно видео в социалните мрежи документира как Adele е сключила ръце под брадичката си, видимо напрегната, докато гледа момента, в който Хари Кейн трябваше да бие противоречива дузпа в първото полувреме. Близо до нея започват да се чуват викове на фенове точно преди Кейн да изпълни удара от бялата точка. И Adele им казва раздразнено "Млъкнете!". 

След като точното попадение става факт, певицата скача от мястото си и започва да ръкопляска от радост. От клипчето става ясно, че Sheeran е бил в същия сектор на стадиона, малко по-напред от Adele. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини