Adele към феновете: Няма да ви виждам невероятно дълго време

02 септември 2024
Adele
Снимка от БГНЕС

Adele напомни на почитателите си за предстоящата нова дълга пауза в кариерата си.

36-годишната британска звезда каза на публиката на послендия си концерт в Мюнхен, че ще се оттегли от светлината на прожекторите "за невероятно дълго време". Това ще стане след края на резиденцията ѝ в Лас Вегас, която ще приключи през ноември. 

"Имам още 10 шоута, но след това няма да ви виждам изключително дълго време и ще ви нося в сърцето си", казва певицата в клипче от концерта в TikTok.

@popculturespotlight I HOPE WE SEE ADELE AGAIN! 😭 #adele #retirement #break #viral #fyp #adeleinmunich #breakingnews #music #pop #singing #concert ♬ Someone Like You - Adele

В коментарите феновете споделят тъгата си от новината, но в същото време отбелязват, че за Adele е обичайна практика да прави дългогодишни паузи между музикалните си проекти. Между последните ѝ два албума, "25" и "30" имаше 6 годишен период на изчакване. 

Adele ще направи последните 10 концерта от популярното си шоу във Вегас "Уикенди с Adele" между 25 октомври и 23 ноември, с което ще сложи край на серията, започнала през ноември 2022 г. 

Носителката на 16 награди "Грами" приключи със серията си концерти в Мюнхен този уикенд. Това бяха първите ѝ концерти в континентална Европа от 2016 г. Те се състояха на специално построено за целта концертно съоръжение с капацитет от 80 000 зрители. Наскоро създателите на мобилната структура съобщиха, че тя ще се използва и в бъдеще от други големи звезди за концерти на открито. 

Германски медии пък информираха, че Adele е поставила рекорд по посещаемост, като на 10-те си концерта в Мюнхен е събрала 730 000 души публика. 
 
По-рано това лято Adele каза в интервю за германско издание, че няма планове да прави нова музика в близко бъдеще. Вместо това възнамерява да се фокусира върху други проекти, без да уточнява какви са те. 

През август певицата предполагаемо потвърди слуховете, че е сгодена за спортния агент Rich Paul, с когото има връзка от няколко години. Тя каза на фен в публиката, че не може да се омъжи за него, защото вече има планове за женитба.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини