Adele поднесе специална изненада на феновете си в Мюнхен

04 август 2024
Adele
Снимка от instagram.com/adele

В петък Adele направи дългоочакваното си завръщане на сцена на Стария континент след 8-годишна пауза, като изнесе първия си концерт от общо 10 планирани шоута в Мюнхен. Серията концерти се провежда на специално изградена за целта временна арена на открито в германския град.  

За да отбележи специалния повод и за да зарадва европейските си фенове, певицата разнообрази сетлиста, който използва за концертите си в Лас Вегас, с хит, който не е изпълнявала на живо от 7 години.

За първи път от 2017 г. Adele изпя пред публика “Chasing Pavements” - втори сингъл от албума ѝ "19" от 2008 г. Преди изпълнението звездата обясни защо не е пяла песента, спечелила "Грами", толкова време и защо няма да го прави повече след концертите си в Мюнхен: 

“Причината да не пея тази песен често - и няма да пея повече след концертите в Мюнхен - е, защото начинът, по който съм произнасяла думите в песента докато съм била на 19 години, е бил като на 19-годишна, и сега, когато я пея, още звуча като 19-годишна и това ме дразни. Но ще го направя сега, защото ви обичам, и отново, само защото вие, германците, винаги много сте ме обичали. Но ще я изпея само ако и вие пеете с мен". 

След “Chasing Pavements” Adele изпълни още една песен, която рядко пее пред публика - “All I Ask” от албума ѝ "25". Тази песен прозвуча един-единствен път по време на концертите ѝ "Уикенди с Adele" в Лас Вегас. 

По-рано певицата обяви, че след Мюнхен ще продължи още малко резиденцията си в Града на греха, като окончателният финал ще е през ноември. След това тя планира да си вземе дълга почивка от музикалната индустрия.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини