Adele пусна билети за 35 евро за концертите си в Мюнхен

30 юли 2024
Adele
Снимка от instagram.com/adele

Adele обяви, че феновете ще могат да си купят евтини билети за предстоящата ѝ серия концерти в Мюнхен

Шоуто започва този петък (2 август), като в продължение на 10 вечери до края на месеца британската суперзвезда ще пее пред публика на специално изградено за целта временно концертно съоръжение на открито с капацитет от 80 000 души. Това ще бъдат първите изяви на певицата в Европа от 2016 г. насам и ще се проведат след края на серията ѝ концерти в Лас Вегас, "Уикенди с Adele", която наскоро беше удължена с още дати към края на годината. 

В момента оставащите свободни билети за концертите на звездата в Мюнхен са в ценовия диапазон от 229.90 евро до 399.90 евро, но сега феновете ще имат възможност да се сдобият с лимитиран брой евтини билети на стойност 35 евро. Има обаче уловка - всеки евтин пропуск ще важи за място на случаен принцип, което може да бъде от най-задния ред до пространството пред сцената, а притежателят му няма да знае къде точно ще бъде настанен до самия ден на шоуто. Веднъж определено, мястото не може да се променя. Билетът също ще се получава на място от гише за продажба преди самия концерт и то само лично от закупилия го. Пропуските ще бъдат пускани в продажба в началото на всяка седмица. 
 

Наскоро Adele заяви, че няма никакви планове за издаване на нова музика в близко бъдеще и планира да си вземе дълга почивка от музикалната индустрия след края на концертите си тази година.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини