Арестуваха Justin Timberlake заради шофиране в нетрезво състояние

18 юни 2024
Justin Timberlake
Снимка от БГНЕС

 

Justin Timberlake е бил арестуван заради шофиране в нетрезво състояние, съобщиха американски медии като се позоваха на свои източници от полицията. Според информацията това се е случило в малкото туристическо градче Саг Харбър в Лонг Айлънд, щата Ню Йорк. Очаква се Timberlake да се яви днес пред съдия. 

По информация на сп. People, полицията в Саг Харбър ще направи изявление по случая по-късно днес (американско време). Изданието се позовава на свой източник, според когото Timberlake е бил задържан снощи и е прекарал нощта в ареста. Той бил на вечеря в района и бил спрян от полицията, след като си тръгнал от местен ресторант, докато пътувал към къщата на свой приятел. 

Timberlake пътува за концерти от световното си турне "Forget Tomorrow". В петък (21 юни) му предстои шоу в Чикаго, а в края на следващата седмица му предстоят две изяви в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк. 

По-рано през месеца Timberlake влезе в заглавията с това, че спря концерта си в Остин, Тексас, след като забелязал, че фен в публиката се нуждае от помощ. Във видео от случката той моли охраната да провери какво се случва и казва светлините в залата да бъдат пуснати, за да може служителите по-лесно да намерят човека. След като се уверява, че вече всичко е наред, Justin подновява изпълнението на хита си “Cry Me a River”.

@lionlatch Replying to @shellbell4190 The fan was ok! 🙏 “The singer-songwriter hit the stage at the Moody Center at Austin -- Saturday night ... and, during his show, he stopped and shouted for the house lights to come up.” - @TMZ #justintimberlake #forgettomorrowtour @Justin Timberlake ♬ original sound - Lion Latch

Magic - Музиката, която обичаш

Новини