Ariana Grande публикува сладко видео от детството си за рождения си ден

27 юни 2024
Ariana Grande
Снимка от БГНЕС

На 26 юни Ariana Grande навърши 31 години и отбеляза повода като сподели с последователите си в социалните мрежи видео от детството си.

В Instagram поп звездата публикува клипче, в което малката Ari пее ентусиазирано, като дори се опитва да покаже и хореография, облечена в цветен бански костюм. За съжаление, видеото прекъсва в момента, когато глас зад обектива казва "Защо не изпееш нещо на Céline Dion?"

В коментарите партньорката на Grande от филма "Wicked", Cynthia Erivo, не пропусна да я поздрави за празника ѝ, а по-големият ѝ брат Frankie написа "РОДИ СЕ ЗВЕЗДА!!".

Reese Witherspoon пък призова певицата никога да не губи енергията, която показва малката Ari. 

Официалният акаунт на филма "Wicked" посвети специален пост на Ariana, която изпълнява ролята на Добрата вещица Глинда. Първата част на лентата ще излезе по кината през ноември. 

По-рано този месец певицата издаде ремикс на песента “The Boy Is Mine” от актуалния ѝ албум "Eternal Sunshine", в която участват с вокали Brandy и Monica. Преди това двете се появиха в музикалното видео към парчето. Композицията на Grande е вдъхновена от тяхната ар-енд-би класика със същото заглавие от 1998 г. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини