Britney Spears коментира слуховете за биографичен филм

03 септември 2024
Britney Spears
Снимка от instagram.com/britneyspears

Britney Spears коментира слуховете, че се работи по създаването на биографичен филм за нея. 

В началото на август беше съобщено, че бившата поп принцеса е в процес на разработване на свой биографичен филм с режисьора на "Wicked" Jon M Chu, базиран на мемоарите ѝ "The Woman In Me". 

„Развълнувана съм да споделя с моите фенове, че работя по таен проект с #MarcPlatt (американски продуцент-бел.ред.)“, написа тя в социалните медии тогава. „Той винаги е правил любимите ми филми … следете ни [за информация].“

Сега обаче Spears обясни, че „тайният проект“ няма да бъде биографичен филм, базиран на нейния живот, а вместо това ще бъде някакъв вид „измислен мюзикъл“. Тя не разкри повече за проекта, но загатна, че ще играе „изключително интелигентен герой“.

Бившата поп звезда потвърди участието на Jon Chu в проекта, като написа: 

„Ласкателно е да си в такава добра компания като Jon M Chu!“

Книгата на Spears постигна огромен успех след излизането си и беше продадена в над 2,5 милиона копия само в САЩ, а милиони екземпляри бяха разпространени по целия свят само през първата седмица на октомври миналата година. Междувременно аудиокнигата – прочетена от холивудската звезда Michelle Williams, с въведение от Spears – е най-бързо продаваната в историята на издателството Simon & Schuster.

Книгата съдържа редица скандални разкрития от кариерата, връзките ѝ, 13-годишното попечителство на баща ѝ и лични преживявания. Сред най-обсъжданите ѝ откровения беше, че е направила аборт, докато е имала връзка с Justin Timberlake между 1998 и 2002 г. Според твърденията на Britney това е станало, защото той смятал, че са твърде млади и не са готови да имат бебе в живота си.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини