Cher днес навършва 78 години и не е доволна

20 май 2024
Cher
Снимка от БГНЕС

Cher не кипеше от ентусиазъм по повод предстоящия си рожден ден. Днес музикалната икона икона навършва 78 години и няколко дни по-рано коментира какво смята на направи на този специален ден. 

Миналата седмица звездата присъства на премиерата на документалния филм "Bob Mackie: Naked Illusion" в Лос Анджелис и заяви пред Entertainment Tonight:

"Ще си сложа възглавницата върху главата и ще крещя". 

Малко по-късно пред E! News тя използва почти същите думи:

"Ще си скрия главата под леглото". 

Миналата година Cher отбеляза 77-ия си рожден ден в X (бившия Twitter), като попита кога ще започне да усеща възрастта си. 

"OK, може ли някой да ми каже, моля... кога ще започна да се чувствам стара? Това е глупаво. Чувам тези числа, но честно казано, не ги разбирам. Какво става? Имам дислексия и числата са трудни за мен".

През ноември легендарната певица коментира и факта, че предстои да навърши 80 години, при това по-скоро, отколкото би искала: 

“Не мога да повярвам, че в някакъв момент ще бъда на 80 години, по-скоро, отколкото ми се иска", каза певицата. “Ще продължа да нося джинсите си. И ще продължа да поддържам косата си дълга. И ще правя същите неща, които винаги съм правила".

Magic - Музиката, която обичаш

Новини