Cher издава мемоари в две части

25 юли 2024
Cher
Снимка от БГНЕС

Cher обяви, че ще издаде мемоари в две части, които ще разкрият „интимните“ подробности от живота ѝ.

Първата част от мемоарите на музикалната икона ще излезе на 19 ноември, а втората част ще бъде пусната на пазара следващата година.

Резюмето на книгата гласи: 

„С честност и хумор, които са ѝ запазена марка, "Cher: The Memoir" проследява как този необработен диамант успява без план и с малко увереност да се превърне в суперзвездата, която светът не може да игнорира вече повече от половин век. Първата част на "Cher: The Memoir" проследява нейното необикновено начало през детството до срещата и брака ѝ със Sonny Bono – и разкрива изключително сложната връзка, която ги направи световноизвестни, но в крайна сметка ги раздели. "Cher: The Memoir" разкрива дъщерята, сестрата, съпругата, любовницата, майката и суперзвездата. Това е живот, твърде огромен, за да се побере само в една книга”.

От издателството HarperCollins добавят: 

„След повече от седемдесет години борба да живее живота си според собствените си правила, Cher най-накрая разкрива истинската си история в интимни подробности“.

Миналата година певицата разкри, че отново работи върху мемоарите си, след като „тотално се отказала“ от начинанието в миналото.

Cher за първи път заговори за работата си по автобиография през 2018 г. и сподели, че към нея ще има и биографичен филм.

В интервю за Graham Norton в края на миналата година певицата разкри, че освен с книгата, се затруднява и с филма.

„Това е най-трудното нещо“, каза тя. „Живях твърде дълго и направих толкова много, че е много трудно да изберат актьорите, а още дори не сме завършили сценария“.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини