Christina Aguilera издава дует със Sabrina Carpenter за 25-годишнината на дебютния си албум

19 септември 2024
Christina Aguilera
Снимка от БГНЕС

Christina Aguilera ще отпразнува 25-годишнината на дебютния си албум („Christina Aguilera“) като преиздаде най-слушаните песни от него в EP. Специалнaта колекция ще излезе на 23 септември ексклузивно за Spotify в поредицата Spotify Anniversaries и ще включва 6 нови записа на песни, чиито заглавия все още не са обявени.
 

В изявление Christina споделя: 

„Осъществяването на този проект със Spotify беше едновременно вълшебно и носталгично, като съживи някои от най-сладките ми спомени от кариерата. Смях се, плаках, свързах се отново със стари приятели и намерих някои много специални нови. Надявам се, че този подарък за годишнината ще бъде също толкова емоционален за вас, колкото и за мен“.

„Гласът на поколението“, както още е наричана Christina, ще ни представи 2 звездни колаборации. От Instagram акаунта на Aguilera стана ясно, че изпълнителката влиза в дует със Sabrina Carpenter - тя публикува видео с младата поп сензация. В него двете певици са седнали на диван, а зад гърба им се виждат музиканти. Клипчето е озвучено от аудио запис на риалити звездата Kylie Jenner, която говори за майка си. 

"Вманиачена съм по майка ми", казва Jenner, а Sabrina движи устни в синхрон, за да изглежда сякаш тя го казва.

"Значи казваш, че ти си нейната любимка?", пита непознат глас.

"Точно това казвам", продължава Jenner, а двете певици се смеят. "Аз съм ѝ любимката. Всъщност нашите отношения са такива, че човек би решил, че тя няма други деца. Точно така". 

Рапърът MGK (Machine Gun Kelly) също ще подкрепи юбилейния проект, като му придаде от характерното хип-хоп и рок звучене. 

Едноименният албум създава хитовете „What a Girl Wants“, „I Turn to You“ и „Genie in a Bottle“, и носи на Christina награда "Грами" за най-добър нов изпълнител.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини