Coldplay обединяват музикални сили с глобални звезди в новия сингъл "WE PRAY"

16 август 2024
Coldplay
Снимка от Anna Lee

Британската група Coldplay продължава да ни удивлява с новата си музика! На 23 август светът ще може да се наслади на "WE PRAY", вторият сингъл от предстоящия албум "Moon Music", който ще бъде издаден на 4 октомври 2024 г.

"WE PRAY" е истинска музикална феерия, която обединява таланти от цял свят. Към Coldplay се присъединяват британският рапър Little Simz, нигерийската афробийт суперзвезда Burna Boy, палестинско-чилийският R&B феномен Elyanna и аржентинската поп звезда TINI. Всяка версия на песента предлага уникално звучене и е създадена специално за различна аудитория. Версията с TINI ще бъде пусната на 6 септември, а с Elyanna - на 20 септември.

Coldplay не спират да ни впечатляват не само с музиката си, но и с ангажимента си към опазването на околната среда. Албумът "Moon Music" ще бъде първият в света, издаден на 100% рециклирани винилови плочи, като за всяко копие са използвани цели девет пластмасови бутилки. Това е още едно доказателство за стремежа на групата към по-устойчива музикална индустрия.

Световно турне и милиони продадени билета

Паралелно с новата музика, Coldplay продължават да покоряват сърцата на феновете по цял свят със своето световно турне "Music Of The Spheres World Tour". С над 9 милиона продадени билета, турнето е едно от най-успешните в музикалната история. Освен това, Coldplay успяха да намалят значително въглеродните емисии по време на турнето, надминавайки своите цели за устойчивост.

Предстоящи събития

  • 23 август: Издаване на сингъла "WE PRAY" (версия с Little Simz, Burna Boy и Elyanna)
  • 6 септември: Издаване на версията на "WE PRAY" с TINI
  • 20 септември: Издаване на версията на "WE PRAY" с Elyanna
  • 4 октомври: Издаване на албума "Moon Music"

Magic - Музиката, която обичаш!

Новини