Дара Екимова подгрява премиерата на дебютния си албум с още един сингъл

20 септември 2024
Дара Екимова
Снимка от Вирджиния Рекърдс/Ангел Захаринов

За една година и половина Дара Екимова създаде 16 нови песни и ги обедини в дебютен албум, наречен „Тази стая“

Премиерата му ще се състои на 4 октомври, а междувременно певицата радва феновете, като пуска сингъл след сингъл от колекцията, за да даде знак за музиката и настроенията събрани в „Тази стая“.

На дневен ред сега е „Всичко ти давам“, парче, което без проблем може да се класира като конкурент на „Дишам“

По „Всичко ти давам“ Дара Екимова работи с музикалния продуцент Ангел Проданов - Ачо, като за мелодията на припева дистанционно се включва и ALMA. Във финализирането на записите участва и DJ Pancho от Blue Fox Studio.

"Тази песен е послание за светлината, която винаги намира своя път, дори в най-мрачните моменти", разказва изпълнителката.

Видеото на „Всичко ти давам“ с режисьор Жоро Пеев е продължение на концептуалния визуален модел, който Дара Екимова следва както във визуализациите на първите две песни от албума - „Ако целувам за последно“ и „Тази стая“ - така и в обложката на дебютната си колекция. Продукционният екип Sturshel също допринася за необикновеността на видеото. 

Следващата седмица на 27 септември на специално събитие в столичен клуб гостите ще имат възможност да чуят всичките 16 песни от новия албум преди официалната му поява. Певицата обяви и концерт-спектакъл, който ще се проведе на 1 ноември.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини