Dua Lipa изненада публиката си в "Роял Албърт Хол" с Elton John

18 октомври 2024
Dua Lipa
Снимка от БГНЕС

Elton John се появи изненадващо на концерта на Dua Lipa в "Роял Албърт Хол" в четвъртък вечерта, за да изпълнят заедно техния хит „Cold Heart“.

Към края на шоуто на Lipa – което включваше оркестър и няколко промени в костюмите – John се появи иззад група беквокалисти, за да изпее своята част от песента. През по-голямата част от изпълнението той е седнал, но в един момент певицата се приближава към него и го хваща за ръката, а той се изправя, за да изпълнят заедно припева, а накрая двамата се прегръщат. 

Това е едва вторият път, в който двамата изпълняват заедно оглавилото класациите парче, като първият беше на последния концерт на John в САЩ на стадион „Доджърс“ в Лос Анджелис през ноември 2022 г. 

77-годишната поп икона изнесе последното шоу от прощалното си турне в Стокхолм през юли миналата година и направи първото си публично изпълнение по-рано този месец, когато изпя „Tiny Dancer“ по време на филмовия фестивал в Ню Йорк за премиерата на новия си документален филм „Elton John: Never Too Late“. 

Шоуто на Lipa в "Роял Албърт Хол" беше първи поглед към предстоящото ѝ турне „Radical Optimism“, кръстено на наскоро издадения ѝ трети албум. По време на концерта, който беше заснет, Lipa изпълни за първи път и хита си от саундтрака към „Барби“, „Dance the Night“, заедно с група танцьори, възпроизвеждащи хореографията на филма.

Турнето на Dua Lipa “Radical Optimism” започва официално на 5 ноември в Сингапур, след което ще премине през Азия до края на годината, а следващата година ще обиколи Австралия, Европа и САЩ.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини