Джак Ричър се завръща "по-голям и по-лош" през декември

07 ноември 2023
Alan Ritchson
Снимка от YouTube screenshot

Джак Ричър се завръща "по-голям и по-лош". Стрийминг гигантът Amazon Prime Video пусна трейлър на дългоочаквания втори сезон на сериала "Ричър". И в него актьорът в главната роля Alan Ritchson наистина изглежда по-голям и по-лош. 

Първите три епизода от продължението на популярната поредица ще дебютират в платформата на 15-и декември, а след това ще излиза по един епизод всяка седмица в петък до 19 януари 2024 г.

Вторият сезон на сериала е базиран на „Лош късмет и неприятности“ - 11-та книга от поредицата от романи на Лий Чайлд за Джак Ричър.

Официалното описание гласи: „Ричър“ Сезон 2 започва, когато ветеранът следовател от военната полиция Джак Ричър получава кодирано съобщение, че членовете на бившата му част от американската армия, създадена за специални разследвания, са мистериозно и брутално убити един по един. Ричър се събира отново с трима от бившите си колеги, превърнали се за него в семейство, за да разследват. Заедно те започват да свързват точките в една мистерия, в която залозите стават все по-високи на всяка крачка и това води до въпроса кой ги е предал, и кой ще е следващият, който ще умре. Използвайки неподражаемата си комбинация от интелигентност и размер, Ричър няма да се спре пред нищо, за да разкрие истината и да защити членовете на своя отряд“.

Първият сезон на „Ричър“, който излезе през февруари 2022 г., веднага се превърна в хит за Amazon. Това беше първият сериал на платформата, който оглави класацията за стрийм на видео на компанията Nielsen.

Новини