Elton John представи документалния си филм в Торонто

08 септември 2024
Elton John
Снимка от БГНЕС

Сър Elton John направи първата си публична изява след като разкри, че заради инфекция не вижда с едното око

77-годишният музикант се усмихваше и махаше към обективите на Международния филмов фестивал в Торонто, където пристигна заедно със съпруга си David Furnish дни, след като сподели за здравословните си проблеми. Двамата преминаха част от пътя до червения килим в количка за голф със звезди на предното стъкло, наподобявайки едни от емблематичните очила на Elton John.

Легендарният сър John беше в канадския град за световната премиера на документалния филм "Elton John: Never Too Late". Продукцията е описана като портрет на звездата, разглежда живота му, кариерата му, показва семейството му и акцентира върху неговото емблематично шоу на стадион "Доджър" в Лос Анджелис през 1975 г. и неговото своеобразно продължение от 2022 г., което беше част от прощалното турне на музиканта. Премиерата му ще бъде в платформата Disney+ през декември.

Пред репортери Elton John каза:

“На надгробния ми камък не искам да пише, че съм продал милиони записи. Искам да пише, че съм бил страхотен баща и съпруг. Това, което харесвам на този филм е, че той [Furnish] е в него, както и двамата ми сина. Много съм горд с това, което постигнахме. Надявам се да продължа да правя музика, но искам да си бъда вкъщи и да им се радвам. Да имаш албум номер 1 е много хубаво за около пет минути, но това е завинаги". 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини