Eminem пресъздаде прочуто меме за корицата на "Tobey"

03 юли 2024
Eminem
Снимка от Animato Music / Universal Music Group

Само месец след като подпали света с "Houdini", първият сингъл от предстоящия си 12-и албум "The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)", Eminem се завръща с новото парче "Tobey". Тракът обединява три поколения рапъри от Детройт – Eminem и хип-хоп звездите BabyTron и Big Sean. 

Парчето залага на историята на легендарния супергерой Спайдърмен и конкретно на филма за него от 2002 г. с Tobey Maguire в главната роля. В текста на "Tobey" Eminem рапира как Tobey Maguire е бил ухапан от паяк, а той е бил ухапан от коза.

Обложката на сингъла продължава темата, като пресъздава станалото вайръл меме с трима Спайдърмен, които сочат един към друг. Тук обаче на картинката вместо тях са Eminem, Big Sean и Babytron, а зад тях от затворнически бус на полицията, се подава коза. 

Вчера рапърът обяви, че 12-тия му албум "The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)" ще излезе на 12 юли. Този петък, 5 юли, ще излезе музикалното видео на "Tobey", режисирано от Cole Bennett. Eminem вече пусна кратък тийзър

Първият сингъл от новия албум, "Houdini", влезе на първо място в класациите Billboard Global 200 и Streaming Songs и дебютира на второ място в Hot 100. Това е най-успешният сингъл на Eminem от 2013 г. насам.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини