Eminem размахва моторна резачка в “Tobey”

29 юни 2024
Eminem
Снимка от БГНЕС

Eminem отново изненада със съобщение за нов сингъл. Второто заглавие от предстоящия албум на рап звездата се казва “Tobey” и ще излезе на 2 юли. 

В социалните мрежи Eminem разкри, че в парчето си партнира с колегите си от Детройт Big Sean и Babytron. “Tobey” изглежда е препратка към Спайдърмен на актьора Tobey Maguire. Песента ще бъде придружена от видео, режисирано от Cole Bennett, което ще излезе на 5 юли. В кървавия тийзър на клипа рапърът носи хокейна маска и моторна резачка, подобни на тези, които използваше в турнето "Anger Management" преди повече от 20 години.

Преди няколко седмици рапърът се завърна триумфално със сингъла “Houdini”, който достигна второ място в американската класация. С него той напомни за хита си от 2002 г. “Without Me”, като във видеото наподобяващо комикс, се изявява като комичен супергерой, който е на мисия да избави света от алтер егото му Slim Shady. Именно такова е и заглавието на новия му албум - “The Death of Slim Shady”. 

Въпреки че съобщи за албума още през април, досега Eminem не е дал никакви други подробности за него, освен че ще излезе по някое време това лято. Ясно е, че основната тема е заличаването на Slim Shady

Magic - Музиката, която обичаш

Новини