Eminem влезе в спор с генериран от ИИ Slim Shady

31 юли 2024
Eminem
Снимка от Animato Music / UMG

Eminem официално се сбогува с алтер егото си в новия си албум "The Death Of Slim Shady", но изглежда спорът между двамата не е съвсем приключен. 

Изданието Complex публикува 11-минутно видео, озаглавено "Slim Shady vs Marshall Mathers: The Face-Off". В него Eminem и версия на Slim Shady, генерирана от изкуствен интелект (ИИ) влизат в разгорещен спор за кариерата си.

В разговора Slim Shady напада словесно Marshall Mathers за това, че се опитва да заличи съществуването му с последния си албум. 

“Ти не си проклетата Taylor Swift, имаше една единствена значима ера: моята! Всичко, за което хората се сещат, когато си помислят за Eminem, съм именно аз. От русата коса през средния пръст до проклетите шеги - всичко това съм аз. И ако трябва да сме честни, музиката, която пускаш, откакто се покрих, не струва", казва Slim. 

Mathers го пита защо е толкова вманиачен по това да обижда хората: 

“Кога за последно ти се случи да се прицелиш в някой, който не е поп звезда, не е рапираща знаменитост или маргинализирана общност? Сега сме 2024 година, човек. Остави хората да си живеят живота. Това няма нищо общо с теб. Не е толкова трудно. Просто прояви уважение към това как хората искат да бъдат наричани и продължи напред". 

Цялото видео може да видите в YouTube, защото е с възрастово ограничение на показването. В началото се изписва следното предупреждение:

"Tова видео съдържа сцени на графична незрялост и брутални изображения на самоунижение.

Зрителите, които са твърде глупави, за да слушат "The Death Of Slim Shady" в предвидения му последователен ред, се съветват да проявяват изключителна предпазливост, тъй като това съдържание не е за слабите или гнусливите. За тези, които решат да продължат да гледат, моля, смятайте това за предупреждение, че всяка ваша травма е на път да се задейства.

Лека нощ и успех!

Slim Shady"

Magic - Музиката, която обичаш

Новини