George Clooney отрече слухове за него и Brad Pitt

02 септември 2024
George Clooney Brad Pitt
Снимка от БГНЕС

George Clooney отхвърли твърденията, че той и Brad Pitt са получили космически хонорари за участието си в новия филм "Wolfs".

В неделя актьорите представиха трилъра на филмовия фестивал във Венеция. На пресконференцията Clooney коментира скорошна статия на в. New York Times, в която се твърди, че всеки от двамата е получил по над 35 милиона долара за участието си в лентата.

"Беше интересна статия и които и да са източниците на информацията за заплащането ни, то е с милиони, милиони и милиони долари по-малко от това, което е написано. И го казвам, защото според мен е лошо за нашата индустрия ако хората си мислят, че това е стандартът в нашето заплащане. Мисля че това е ужасно, това би направило невъзможно правенето на филми", каза Clooney.

Коментарът на актьора дойде и на фона на дискусията за решението на Apple да покаже филма само в избрани кина в САЩ, и то за седмица, след което да го пусне в стрийминг платформата си. 

Clooney каза, че в днешно време всички в индустрията се опитват да намерят различни решения за проектите си, след като ковид пандемията промени начина, по който хората предпочитат да гледат филми. 

"Wolfs" ще излезе по кината на 20 септември, а в Apple TV+ - на 27 септември. 

Междувременно стана ясно, че организаторите на фестивала във Венеция са направили графика така, че бившите съпрузи Brad Pitt и Angelina Jolie, които са в доста обтегнати отношения, да не се срещнат. Така филмът на Jolie, "Мария", беше представен на 29 август по време на фестивала, а премиерата на "Wolfs" беше на 1 септември. 

60-годишният Brad Pitt пристигна във Венеция с новата си приятелка, 34-годишната Ines de Ramon. Според сп. People двамата са вечеряли с George Clooney и Amal Clooney вечерта преди премиерата на "Wolfs".

Magic - Музиката, която обичаш

Новини