Halle Berry отбеляза 20 години на "Жената-котка" гола с котки

24 юли 2024
Halle Berry
Снимка от instagram.com/halleberry

Halle Berry отпразнува 20-годишнината на филма "Жената-котка" със специална фотосесия. 

57-годишната носителка на "Оскар" сподели снимки в Instagram, на които позира топлес със своите котки и "котешка" маска за очи. "И ВСЕ ОЩЕ... мяу!", написа тя към поредицата от изображения, включващи домашните ѝ любимци Boots и Coco.

„Днес се навършиха 20 години, откакто имах честта да съживя тази емблематична героиня. Тя винаги ще бъде близка до сърцето ми и аз завинаги ще бъда Пейшънс Филипс, известна още като Жената-котка!“.
 

Актрисата също така поздрави и жената, която ѝ е помогнала с осиновяването на двете котки, Jee H. Lim. 

„Благодаря ти @missjee79! Когато тези черни красавици се появиха в двора ми, търсейки майка си, Jee ни помогна в процеса на спасяване. Завинаги благодарна! ♥️“.

Berry каза пред Entertainment Weekly по-рано този месец, че е станала любителка на котките 20 години след излизането на филма.

„Току-що спасих четири котенца, които намерих в двора си преди три седмици“, продължи тя, имайки предвид Boots и Coco. 

Като подготовка за ролята си на супергероинята, актрисата получила котка на име Playdough. 

„Гледах я, изучавах я и се опитвах да се науча как мислят котките. Пълзях из къщата си, опитвайки се да скоча на плотовете, мислейки си: „Ако бях котка, как щях да се кача там?“ Бях във филма 24/7".

По време на интервюто с Entertainment Weekly, тя коментира и критиките, насочени лично към нея заради лошите финансови резултати на филма.

„Отидох и взех онази "Златна малинка", посмях се на себе си и продължих напред. Това не ме отклони от пътя, защото цял живот съм се борила като чернокожа жена. Малко лоша реклама за филм? Не ми харесваше, но това нямаше как да разруши света ми, нито да ме откаже да правя това, което обичам“. 

Berry говори за приютяването на котенцата през юни. 

„Намерих тези две малки пухкави бебета в двора си заедно с още две и тяхната майка. Кастрирах майката и я пуснах обратно в двора си и сега тя е нашата дворна котка, за другите две бебета намерих дом, а тези две са нашите нови любимци“.
 

Освен двете котки на снимките актрисата има и два лабрадудела.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини