Halsey използва "Lucky" на Britney Spears в новия си сингъл... "Lucky"

02 юли 2024
Halsey
Снимка от БГНЕС

Halsey обяви, че ще издаде нов сингъл, който ще включва част от песента на Britney Spears "Lucky".

Певицата сподели в Instagram кратък откъс от новата си композиция, която има същото заглавие като хита на Spears от нейния албум от 2000 г. "Oops! I Did It Again".

“Когато бях на 5 години, винаги имах усещането, че Britney пее точно на мен. 24 години по-късно този текст има различно значение. Обичам те завинаги”, написа Halsey към видеото, в което носи тениска с надпис "Lucky". 

Оригиналът на Spears излиза на 25 юли 2000 г. и беше втори сингъл от "Oops! I Did It Again". В него се пее за известна актриса, която се чувства нещастна и самотна, но не го показва пред света. 

Halsey наскоро представи сингъла "The End" и сподели, че е "късметлийка, че е жива" заради здравословни проблеми. Тя потвърди, че страда от Лупус и още едно рядко заболяване, свързано с прекомерно производство в организма на лимфоцити. Диагнозите са ѝ били поставени през 2022 г. и оттогава тя е преминала лечение и заболяванията ѝ са под контрол, но певицата казва, че вероятно ще се бори с тях до края на живота си. Тя каза, че след 2 години борба със здравословните проблеми е щастлива да може да се върне към музиката. 

От известно време тя загатва за предстоящ нов албум чрез сайт под името "For My Last Trick".

Magic - Музиката, която обичаш

Новини