Jennifer Lopez благодари на феновете на рождения си ден

25 юли 2024
Jennifer Lopez
Снимка от instagram.com/jlo

Jennifer Lopez навърши 55 години (!?) на 24 юли и отбеляза случая с няколко публикации в социалните мрежи. 

Латинодивата сподели първо снимка, на която носи бял бански и написа към нея "This is me... Now", което освен в буквалния си смисъл "Това съм аз сега", е също и заглавието на последния ѝ албум, който трябваше да бъде голямо събитие в музикалната ѝ кариера, но в крайна сметка се представи доста слабо в класациите. 

Малко по-късно звездата публикува и видео, в което са събрани кадри от тематичното празненство за рождения ѝ ден, което беше вдъхновено от сериала "Бриджъртън" и се състоя в Хамптънс, Ню Йорк, на 20 юли. 

Видеомонтажът е озвучен от класическа музика и показва снимки и клипчета от вечерта, на които се виждат гостите, музикантите, танцьорите и изпълнителите, всички облечени за английски бал през 19 век. Рожденичката е със старовремска прическа и сменя две рокли - първата е по-официална с пищна пола и корсет, а втората е в зелено и по-ефирна. Вижда се как се забавлява и дори пее на присъстващите, а накрая духа свещите на четириетажна торта. 

"Скъпи мой читателю... И всички прекараха една великолепна вечер", пише Lopez към клипчето, като спазва езика и тона на сериала. 

Сред гостите е била майката на звездата Guadalupe Rodríguez, както и децата ѝ. 

Последният пост включва две снимки на латинодивата от сутринта на рождения ѝ ден. Дневната е украсена с голям надпис "Happy Birthday", масата е отрупана с цветя и се вижда малко от тортата, а Jennifer е усмихната, по пижама и без грим. Тук тя написа и трогателно послание към феновете си:

"Виждам всичките ви пожелания за рождения ми ден, красиви видеоклипове и публикации от цял ​​свят. Смях се, усмихвах се, пророних няколко сълзи и когато видях билборда на "Таймс Скуеър", бях напълно поразена. Наистина имам най-добрите, най-невероятните фенове в света. Никога не бих могла да опиша колко съм развълнувана или колко невероятно благословена се чувствам, че всички вие сте част от моя живот. Много ви благодаря 🙏🏼
Трудно е да се повярва, че сме прекарали цялото това време заедно. Забавно е, докато седя тук и обмислям най-необикновеното пътуване, все още се чувствам като същото момиче, което започна толкова пълно с енергия и смелост, толкова готово да се изправи пред  целия свят отвън и все пак толкова нежно, крехко и понякога уплашено, но винаги пълно с любов. Изпитвам толкова много любов към вас. Искам да знаете на рождения ми ден, че ВИЕ сте най-големият ми подарък. Освен моето семейство и приятели, вие винаги сте били до мен в добрите и в трудните моменти. Винаги мога да разчитам на вас. И искам да знаете, че винаги можете да разчитате на мен. Благодаря ви за грижата, разбирането, лоялността и най-важното за любовта.   
Благодаря ви, благодаря ви, благодаря ви…

Завинаги,
Jennifer".

Думите ѝ имат още по-силно значение в момента, защото личният ѝ празник премина в отсъствието на съпруга ѝ Ben Affleck. От месеци се носят слухове, че двамата са пред развод. Те бяха разделени и на втората годишнина от сватбата си.  

Magic - Музиката, която обичаш

Новини