Jennifer Lopez и Ben Affleck бяха разделени за годишнината от сватбата си

17 юли 2024
Jennifer Lopez Ben Affleck
Снимка от БГНЕС

Jennifer Lopez и Ben Affleck бяха разделени на втората годишнина от сватбата си.

54-годишната Lopez прекара част от лятната си ваканция в Европа без съпруга си, а от известно време е в Хамптънс, Ню Йорк, където вчера беше заснета от папараци да кара колело, а по-късно и в автомобил с мениджъра си Benny Medina.

На 16 юли 2022 г. двамата с Affleck се венчаха на спонтанна церемония в Лас Вегас. През август същата година те направиха и голяма венчавка в присъствието на семейството и приятелите си в неговата къща в Джорджия. 

Jennifer и Ben не са се появявали заедно на публично място от повече от месец, а слуховете за предстоящ развод не спират да набират скорост. Преди дни те официално обявиха за продажба и семейното имение, което си купиха преди около година. 

Affleck пък прекарва лятото си в Лос Анджелис и беше заснет пред офиса си там в черен костюм. Актьорът беше в Калифорния, за да снима продължението на филма "Счетоводителят". Снимките наскоро приключиха, но носителят на "Оскар" остана там след края им, включително на националния празник на САЩ 4 юли. 

На папарашките снимки и двамата носят брачните си халки.

И макар никой от тях да не е коментирал слуховете за развод, източник е заявил пред сп. People миналия месец, че тe нямат планове заедно през лятото и "всеки е фокусиран върху собствения си живот".

Преди дни 18-годишната дъщеря на Affleck, Violet, беше забелязана в Хамптънс с Lopez

Миналата година латинодивата отбеляза годишнината от сватбата си с Affleck в Лас Вегас с пост в социалните мрежи.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини