Jennifer Lopez и Ben Affleck се събраха в хотел

15 септември 2024
Jennifer Lopez Ben Affleck
Снимка от БГНЕС

Jennifer Lopez и Ben Affleck бяха видени за първи път заедно от доста време. 

В събота, 14 септември, двамата бяха заснети от папараци пред хотел "Бевърли Хилс" в Лос Анджелис заедно с децата си. Това беше първата има поява заедно, откакто в деня на годишнината от сватбата им на 20 август Lopez подаде молба за развод.

На снимки от срещата, разпространени от таблоидите, 55-годишната Lopez и 52-годишният Affleck могат да бъдат видени да стоят пред хотела и след това да влизат заедно вътре. Двойката също така е снимана заедно в черен джеп, с Affleck зад волана и актрисата от "Атлас" на пасажерското място до него. 
 

Срещата Lopez и Affleck се случва почти месец след като певицата подаде молба за развод след малко повече от две години брак. В документацията тя е посочила 26 април 2024 г. като дата на раздялата им. 

Миналата седмица Jennifer присъства на премиерата на новия филм "Unstoppable" на Международния филмов фестивал в Торонто. Тя участва в лентата, а Ben продуцент заедно с Matt Damon. Affleck пропусна събитието. В същия ден той беше заснет с две от децата си в Лос Анджелис.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини