Jennifer Lopez не иска повече да носи името Affleck

23 август 2024
Jennifer Lopez
Снимка от БГНЕС

Jennifer Lopez иска да премахне от името си фамилията на мъжа си. 

Певицата и актриса прие името на Ben Affleck преди две години, когато двамата се ожениха, и официално се наричаше Jennifer Lynn Affleck.

След като на 20 август тя подаде документи за развод, сега става ясно, че в молбата си 55-годишната звезда иска да си върне моминското име, когато прекратяването на брака им стане факт. Това означава, че тя отново ще се казва Jennifer Lynn Lopez.

През юли 2022 г., когато с Affleck се венчаха в Лас Вегас, латинодивата изпрати писмо чрез своя специален сайт и бюлетин за феновете, On the JLo, което беше подписано "С любов, Jennifer Lynn Affleck".

В интервю за сп. Vogue тогава Jennifer обясни: 

"Хората ще продължат да ме наричат Jennifer Lopez. Но в правния смисъл името ми ще бъде г-жа Affleck, защото двамата сме свързани. Ние сме съпруг и съпруга. Гордея се с това. Романтично е".

Сега, в деня на втората годишнина от втората им сватба в Джорджия, Jennifer подаде молба за развод, след няколко месеца слухове в общественото пространство за проблеми в брака им и неизбежен край на голямата им любов. В документите за развод звездата е посочила, че с актьора и режисьор са разделени от 26 април. 

За нея това беше четвърти брак, а за него - втори. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини