Jennifer Lopez откровено за развода и уроците на живота

13 октомври 2024
Jennifer Lopez
Снимка от БГНЕС

Jennifer Lopez е осъзнала, че не е нужно да има мъж до себе си, за да се чувства пълноценна.

В наскоро публикуван разговор с комедиантката и актриса Nikki Glaser за списание Interview 55-годишната звезда говори за осъзнаването, че може да намери щастието сама.

„За хората, които са романтици и обичат да имат връзки и искат да остареят с някого, ние си мислим: „Трябва да имам това, за да бъда пълноценна и щастлива“. Но го нямате“, каза Lopez, докато говореше за приемането на живота си като необвързана жена, след като през лятото подаде молба за развод с Ben Affleck.

„Отне само 30 години“, добави тя през смях, след като 40-годишната Glaser похвали психическата нагласа на латинодивата спрямо ситуацията. 

Lopez, която има четири неуспешни брака, се омъжи за 52-годишния Affleck през юли 2022 г., след като възобновиха романса си през 2021 г. До пролетта на 2024 г. обаче изглежда са се появили проблеми във връзката им и те прекараха лятото, живеейки отделно. В молбата си за развод Lopez е посочила като дата на раздялата им 26 април.

На въпроса до каква степен обръща внимание на слуховете и спекулациите за живота ѝ, Jennifer каза: 

„Правя това от много дълго време, неприятно ми е да призная. Харесва ми да мисля, че все още съм на 16 г., но не съм. Знам, че всичко, което се пише и говори за мен, и всички предположения за това коя съм аз като човек, не е това, което съм. Научих това преди много време. И социалните мрежи, тъй като те се появиха, след като вече бях изложена на общественото внимание от известно време, не ги приемам толкова сериозно, колкото всички останали. Знам, че съм добър човек. Знам, че съм добра майка. Знам кои са приятелите ми. Знам, че приятелите ми знаят коя съм, майка ми, баща ми, всички тези неща. Ако се надявате да имате дълга кариера, трябва да се научите как да се справяте с тази част от бизнеса".

И все пак тя признава, че не е напълно неуязвима за критиките.

“Моля ви, не ме разбирайте погрешно, ако видя нещо обидно, все пак не съм от тефлон".

В разговора за изминалата си година тя казва, че се е чувствала сякаш "целият ѝ свят е експлодирал". Въпреки това обаче запазва оптимизма си:

„Мисля, че това, което обичам в живота, е, че нямаш точен момент за пристигане. Има само това да ставате по-добри и да растете, ако искате. Или растеш, или умираш, а аз не искам да правя това с умирането. И да, има моменти, в които си мислех, че съм го разбрала, и тогава животът казва: „Нека ти изпратим друго нещо и да видим как ще се справиш. Да видим дали наистина си научила този урок“. А аз не бях. Разбирам това сега по много по-дълбок начин, което не означава, че няма да правя грешки в бъдеще, но отново, когато цялата ви къща се взриви, вие стоите там сред развалините и си казвате: „Как никога повече да не позволя това да се случи?“.

И защото не си била научила урока, Lopez решила да прекара лятото сама, макар да признава, че е било "изключително трудно" преживяване. 

„Чувството е самотно, непознато, страшно. Чувстваш се тъжна. Чувстваш се отчаяна. Но когато седите с тези чувства и си казвате: „Тези неща няма да ме убият“, сякаш всъщност съм способна на радост и щастие сама. Това да имам връзка не ме определя. Не мога да търся щастието в други хора. Трябва да имам щастието в себе си. Казвах си, че съм щастлив човек, но все още търсех нещо, което някой друг да запълни, и това беше точно като „Не, всъщност съм добре така.“.

Lopez добави също: 

“Не търся никого в момента... Какво мога да направя, когато всъщност съм сама в това? А дали не съм просто свободна?". 

На фона на бурното си лято Lopez отмени турнето си, като заяви, че иска да прекара време с децата, семейството и близките си приятели, въпреки че според някои медии тя се е отказала заради ниските продажби на билети. В интервюто тя говори и за това решение:

„Нямам търпение да се върна там. Имам най-разбиращите и любящи фенове в света. Някои фенове могат да бъдат буйни. Моите са просто група любящи хора. Бях толкова съсипана, че ще разочаровам някого, но просто имах нужда да бъда с децата си, да остана сама със себе си и наистина да се задълбоча в нещата, които се случват в живота ми. И се радвам, че го направих, защото беше наистина труден момент за мен. Вероятно най-трудният период в живота ми, но беше и най-добрият момент, защото трябваше да поработя върху себе си".

Magic - Музиката, която обичаш

Новини