Jennifer Lopez отмени турнето "за да бъде със семейството си"

01 юни 2024
Jennifer Lopez
Снимка от БГНЕС

Jennifer Lopez отмени турнето си, което трябваше да се проведе това лято, за да прекара повече време с любимите си хора.

„Напълно разбита съм заради това, че ви разочаровам“, каза латинодивата в изявление. „Моля, знайте, че не бих направила това, ако не чувствах, че е абсолютно необходимо. Обещавам, че ще ви се реванширам и всички отново ще бъдем заедно. Обичам ви толкова много. До следващия път…".

Според организаторите на турнето „This Is Me… Live“ „Jennifer си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели“. 

Феновете, които са си купили билети за концертите, ще си получат парите обратно. 

Графикът на “This Is Me… Live” първоначално включваше 34 дати, с начало на 26 юни в Орландо и финал на 31 август в Хюстън. Това трябваше да е първото хедлайнерско турне на Lopez в Северна Америка от пет години в подкрепа на първия ѝ нов албум от 10 години, "This Is Me… Now". Последният, "A.K.A.", излезе през 2014 г. 

Въпреки всички усилия, огромната рекламна сила на звездата и вложените милиони лични средства от нейна страна, още в самото начало ерата "This Is Me… Now" удари на камък. След премиерата си през февруари албумът достигна едва до 38-мо място в американската класация и така отбеляза първия път, когато запис на Lopez не успява да пробие дори в топ 20. 

След това, през март, Jennifer дискретно и без много шум отмени седем концерта от турнето. Само няколко седмици по-късно Variety съобщи, че Lopez и нейният екип са ребрандирали обиколката с добавката „Greatest Hits“ към заглавието, предполагаемо в опит да привлекат феновете с по-мащабно шоу, което обхваща цялата ѝ кариера, а не с такова, фокусирано единствено върху провалилия се албум. Всичко това се случи на фона на съобщения за слаби продажби на билети, въпреки че източници, близки до турнето, казаха, че то се продава добре в ключови градове и решението за отмяна не е взето заради такъв проблем. 

През последните седмици Lopez се съсредоточи върху промотирането на новия си филм "Атлас" със Simu Liu, чиято премиера беше миналата седмица в стрийминг платформа. По същото време слуховете за проблеми в брака ѝ с Ben Affleck ставаха все по-упорити. Това доведе и до неловката ситуация нахален репортер да зададе нетактично въпроса за личния ѝ живот по време на промоционално събитие за филма в Мексико.

Връзката на Lopez с Affleck е в основата на "This Is Me… Now", а идеята беше той да е нещо като продължение на "This Is Me… Then" от 2002 г., който латинодивата записа, когато с актьора бяха сгодени. Както е известно, годежът им тогава приключи с раздяла. "This Is Me… Now" беше придружен от самофинансиран филмов мюзикъл, вдъхновен от възобновяването на любовта ѝ с Affleck и брака им през 2022 г. Affleck се появява и в "The Greatest Love Story Never Told" - документален филм за създаването на новия албум и филм.

През последните дни таблоидите публикуваха снимки на Lopez и Affleck заедно на завършването на гимназия на неговата дъщеря Violet от бившата му съпруга Jennifer Garner. До тях на снимките се вижда майката на актьора Chris Ann Boldt.

Преди четвъртък според People двамата за последно са били снимани на 19 май. А преди това на 16 май, като това е била първата им поява заедно от повече от месец. 

Слуховете за раздяла на двойката придобиха огромни мащаби, когато на 6 май Lopez мина сама по червения килим на бала Мет Гала, на който беше сред тазгодишните официални домакини. Тогава представител на Affleck каза пред Entertainment Tonight, че той не е могъл да присъства, защото снима продължението на филма "Счетоводителят".

Magic - Музиката, която обичаш

Новини