Jennifer Lopez подаде молба за развод в деня на годишнината от сватбата си с Ben Affleck

21 август 2024
Jennifer Lopez Ben Affleck
Снимка от БГНЕС

Jennifer Lopez и Ben Affleck се разделят, отново.

Във вторник, 20 август, 55-годишната Lopez е подала молба за развод от 52-годишния Affleck, повече от две години след като се ожениха през юли 2022 г., са потвърдили източници пред сп. People. Сайтът TMZ първи съобщи новината.

Lopez е подала заявление във Върховния съд на окръг Лос Анджелис и е посочила 26 април 2024 г. като дата на раздялата. Тя сама е подала молбата за развод, без да използва адвокат и технически се представлява сама. 

Звездите първо се ожениха спонтанно в Лас Вегас на 16 юли 2022 г., а на 20 август тази година беше втората годишнина от традиционната им сватбена церемония в Джорджия.

Според източници на TMZ двойката няма предбрачен договор.

„Тя наистина се опита да накара нещата да работят и е с разбито сърце“, казва източник пред People. „Децата са основен приоритет, както винаги са били“, добавя той.

Lopez и Affleck възобновиха романса си през 2021 г., повече от 17 години след като първоначално бяха сгодени и отложиха планираната тогава сватба за септември 2003 г. Двойката официално се раздели за първи път през януари 2004 г.

През април 2021 г. се появиха първите съобщения, че двамата отново прекарват времето си заедно след раздялата на Lopez с бившата бейзболна звезда Alex Rodriguez, с когото бяха сгодени. С Affleck потвърдиха възобновяването на връзката си в Instagram през юли същата година, а малко по-късно минаха по червения килим на филмовия фестивал във Венеция като двойка.

Двамата си партнираха за създаването на музикалния документален филм на Lopez “This Is Me... Now: A Love Story”, който придружи издаването на албума й със същото заглавие през февруари. Целия музикален и филмов проект Jennifer изгради около голямата си любов с Ben, като дори вложи 20 млн. долара собствени средства в него. Той обаче беше доста неуспешен.

Така през месец май тази година, малко след професионалните разочарования на Lopez, се появиха и първите слухове, че с Affleck имат брачни проблеми. Тя изненадващо се появи сама на бала Мет Гала, след което сама промотира филма си “Атлас”. Последва отмяна на турнето й, а двамата прекараха разделени цялото лято и обявиха за продажба семейното имение, което си купиха след сватбата. 

В крайна сметка на Lopez изглежда й е омръзнало да чака нещата да се оправят и символично е подала молба за развод в деня, в който двамата трябваше да празнуват годишнината от втората си сватба в Джорджия.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини