Jeremy Renner отново на екран след инцидента със снегорин

08 март 2023
Jeremy Renner
Снимка от YouTube screenshot

Jeremy Renner се завръща на екран след инцидента със снегорин през януари. 

През април ще излезе поредицата от четири епизода “Rennervations”. В нея звездата от филмите на Marvel и екип строители и механици, обикалят света и вдъхват нов живот на стари превозни средства, за да могат те отново да служат на обществото. Автобуси се превръщат в мобилно музикално студио и в студио за танци, камион за доставки - в мобилна филтрираща станция за вода, a микробус - в център за развлечения. В поредицата участват и актьорите Anthony Mackie, Vanessa Hudgens, Anil Kapoor и певецът Sebastián Yatra. Те помагат при доставката на обновените превозни средства на организациите, за които са предназначени, в САЩ, Мексико и Индия. 

Преди излизането на трейлъра за поредицата Renner намекваше за нея, като публикуваше снимки в социалните мрежи от работата по нея.

"Веднага щом се възстановя, ще дойдем при ВАС, по цялото земно кълбо… Надявам се да сте готови!!! Благодаря ви за търпението… докато аз съм в “сервиза” и работя върху себе си”, написа той в един от постовете си. 

Поредицата е снимана преди инцидента, при който на 1-и януари Jeremy Renner беше прегазен от собствения си снегорин близо до дома си в Рино, Невада. Актьорът се опитвал да измъкне колата на племенника си, която била заседнала в преспите, когато почистващата машина внезапно потеглила. В опит да предпази племенника си, самият Renner попаднал под снегорина. Той получи тежки, животозастрашаващи травми и последваха спешни операции. Звездата прекара в болница 14 дни. Оттогава се възстановява в дома си и работи интензивно с физиотерапевт, за да се изправи на крака.

Новини