Jon Bon Jovi помогна за спасяването на жена на мост в Нашвил

12 септември 2024
Jon Bon Jovi
Снимка от БГНЕС

Jon Bon Jovi получи признание от полицията в Нашвил, щата Тенеси, след като спаси жена в беда. 

От местното полицейско управление споделиха видео на Bon Jovi и неговия екип, които са били на пешеходен мост, където жената била застанала нестабилно на ръба над река Къмбърленд, вероятно с намерение да се хвърли от моста.

В клипа от охранителна камера се вижда как 62-годишният музикант, който е снимал музикално видео по това време с екипа си, се приближава до жената заедно с още един човек, обляга се на парапета и спокойно разговаря с нея за кратко, за да я убеди да се върне обратно на безопасно място.

След около минута Вon Jovi помага на жената с помощта на друга жена, за да се прехвърли обратно на пешеходната алея на моста. След като тя вече е в безопасност певецът я прегръща успокояващо и малко по-късно напуска моста с нея. 

Видеото беше качено от органите на реда в YouTube и споделено в X/Twitter. По-късно обаче от сайта за видеосподеляне премахнаха кадрите с мотива, че нарушават правилата на платформата. 

От полицията потвърдиха, че след инцидента жената е била транспортирана до лечебно заведение, където да получи психологическа помощ. От екипа на музиканта са заявили, че няма да коментират случая.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини