Justin Timberlake ще издаде коледна песен

17 септември 2024
Justin Timberlake
Снимка от БГНЕС

Justin Timberlake не коментира присъдата си за шофиране в нетрезво състояние в първото си телевизионно интервю след случката от изминалото лято. 

Певецът гостува в шоуто на своя приятел Jimmy Fallon, където говори предимно за турнето си "Forget Tomorrow" и разкри, че ще излезе коледна песен с негово участие. 

Тази седмица Timberlake обяви допълнителни 10 дати за концерти в Северна Америка, които ще се състоят в началото на следващата година.  

Насред множеството шеги между двамата Fallon разкри пред зрителите, че с Justin са записали коледна песен за празничния албум на водещия. “You’ll Be There” миксира коледни звънчета с укулеле, за да създаде приятна островна атмосфера и в нея JT пее “The only thing on my wish list/ Is that you’ll be home for Christmas”. 

Миналата седмица Timberlake се призна за виновен по обвинението за шофиране в нетрезво състояние. На последното заседание по делото в съда в Саг Харбър, щата Ню Йорк, което се състоя в петък, певецът беше осъден на 25 часа обществено полезен труд и да плати разноските по процеса в размер на 760 долара.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини