Katy Perry с подробности за новия си албум преди премиерата на "Woman’s World"

11 юли 2024
Katy Perry
Снимка от БГНЕС

Katy Perry залива социалните мрежи с информация за новия си албум през последните часове. 

Първо изпълнителката на "California Girls" сподели официалното заглавие на записа, "143", и сподели обложката на изданието, като добави и датата за премиерата - 20 септември. 

Последваха нови включвания в социалните мрежи, по време на които Perry пусна откъси от няколко песни от шестия музикален проект в дискографията си и каза на феновете, че се задава "много музика". 

Всичко това се случва в дните предшестващи появата на първия сингъл от албума - "Woman’s World", който очакваме да излезе в следващите часове. 

Звездата пусна на последователите си нови песни със заглавия като "I’m His, He’s Mine", "Gimme Gimme" с рапъра 21 Savage и "Nirvana". 
 

Perry говори също за издаването на албума, което ще се състои в деня на нейното шоу на фестивала „Rock In Rio“.

„Ще бъда в Бразилия и ще пея на „Rock In Rio“ и просто си помислих, че всичките ми бразилски фенове ще пеят с пълно гърло, албумът ще излезе в този ден и ... те вероятно ще са го слушали, надявам се, поне веднъж – може да знаят дори няколко песни от сетлиста… Ще пусна много музика преди това, защото мисля, че това е, което искате“.

Изпълнителката на „Roar“ започна да намеква за новата си музикална ера през май, когато промени профилната си снимка в социалните мрежи. 

Миналия декември беше съобщено, че поп звездата се подготвя да издаде своя „най-личен“ материал досега. Тогава в информацията се казваше също, че тя планира и световно турне.

Предишният албум на Perry, „Smile“, излезе през 2020 г. 

Magic - Музиката, която обичаш

 

Новини