Katy Perry възхвалява женствеността в "Woman's World"

12 юли 2024
Katy Perry
Снимка от YouTube screenshot

Katy Perry разкри подробности за шестия си албум. Проектът е озаглавен “143” и ще бъде издаден на 20 септември. Първият сингъл "Woman's World" възхвалява женствеността във всичките ѝ форми. Katy работи по парчето заедно с авторката на песни Chloe Angelides и продуцентите Dr. Luke, Vaughn Oliver, Aaron Joseph и Rocco Did It Again!.

"Поставих си за цел да създам смел, бурен, празничен денс поп албум със символичния числов код на любовта 143 като основно послание", споделя Katy Perry.

Резултатът е секси и безстрашно завръщане на многоликата изпълнителка.

39-годишната певица разказа преди ден в интервю защо е избрала числото 143 за име на албума. 

"Това е моето ангелско число. Това е моят символ, моят знак. Преди няколко години в семейството ни имахме труден период в здравословно отношение и беше малко страшничко, и тогава започнах да виждам 143 на много места, по много различни начини, не само на телефона". 

Носителката на 13 награди "Грами" добави, че преживяването е било малко "плашещо", ѝ е донесло усещане за спокойствие да знае, че ангелското число е "нещо като код за "обичам те"". 

„Наистина вярвам, че това бяха моите ангели, моите водачи, които казаха: „Обичам те. С теб сме. Ще те защитим. Ти си точно там, където трябва да бъдеш“, каза певицата.

Perry добави, че това я е накарало да се почувства сякаш наистина е точно там, където трябва да бъде в този момент и иска да сподели това с феновете си.

„Наистина обичам слушателите си и искам да им предам любовта, която съм получила възможно най-добре и да им помогна и да ги поканя на този вид любовна честота“, продължи тя.

Официалният видеоклип към "Woman's World" е режисиран от Charlotte Rutherford. 

В деня на премиерата на албума Katy ще бъде хедлайнер на разпродаденото си шоу на Rock in Rio в Бразилия. За нея това ще бъде първо изпълнение на фестивала в Рио де Жанейро от 2015 г. насам. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини