Колко спечели Snoop Dogg от изявите си в Париж?

19 август 2024
Snoop Dogg
Снимка от БГНЕС

Snoop Dogg беше в центъра на вниманието многократно по време на тазгодишните Олимпийски игри в Париж, а изявите по време на спортното събитие изглежда са му донесли и значителна печалба. 

Игрите започнаха на 26 юли с грандиозна церемония по откриването по поречието на река Сена, включваща изпълнения на Lady Gaga и Celine Dion. 

По време на двуседмичния си престой във френската столица като звезден коментатор за една от американските телевизии, а също и един от факлоносците, Snoop Dogg често привличаше медийното внимание с появите си на състезанията от различни дисциплини в подкрепа на американските атлети, а накрая завърши участието си с музикално изпълнение, част от предаването на щафетата на следващия домакин на Олимпийските игри през 2028 г. - Лос Анджелис. 

Сега в социалните мрежи американският рапър намекна, че е спечелил сериозна сума от спортното събитие, която възлиза на 9 милиона долара.

В Instagram Snoop сподели видео, в което са събрани моменти от времето, което прекара в Париж. В клипчето се казва: 

„​​Това е главната звезда на Олимпийските игри в Париж. Snoop Dogg, топ рапърът, получава над 40 милиона рубли на ден за присъствието си на Олимпийските игри в Париж. Snoop също така живее и се забавлява в Париж безплатно, всичко това, за да привлече повече внимание към Олимпиадата. Почти всяко топ предаване включва Snoop. Той посещава всички големи олимпийски събития. За 17 олимпийски дни той ще спечели близо 9 милиона долара". 

Публикацията на рапъра идва след редица слухове, според които за всяка своя поява на събитията от Игрите в Париж той е получавал по около 500 000 долара хонорар. 

Сумите не са потвърдени официално, но споделянето на видеото от Snoop Dogg се приема като негласно съгласие с казаното в него. 

Междувременно преди дни беше съобщено, че новият съвместен албум на Snoop Dogg с Dr. Dre, "Missionary", вероятно ще излезе през ноември.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини