Kylie Minogue казва “Lights Camera Action” с първия сингъл от "Tension II"

26 септември 2024
Kylie Minogue
Снимка от БГНЕС

Kylie Minogue отново намери място във водещите заглавия на музикалните издания. Миналата седмица австралийската поп легенда съобщи, че ще издаде продължение на хитовия си албум "Tension" и ще стартира световно турне. 

Тази седмица за звездата започна в Сингапур, където тя пя пред публиката на състезанията от Формула 1 и осъществи мечтата си да размаха флага на надпреварата. Певицата сподели в социалните мрежи и много симпатичен момент от спортното събитие - щастливата ѝ среща с Lenny Kravitz.

Във вторник Kylie получи 5 номинации за Австралийските музикални награди, включително за албум на годината. 
 

На 18 октомври ще излезе 17-ият албум в дискографията на певицата "Tension II", а още утре ще чуем първият сингъл от него - “Lights Camera Action”. В социалните мрежи Kylie публикува няколко тийзъра на видеото към песента. 

А през 2025 г. "австралийската поп принцеса" ще тръгне на музикална обиколка по света. В интервю за австралийска телевизия Minogue призна, че ѝ е много трудно да избере кои песни да включи в сетлиста за концертите. Разбира се, ще изпълни най-големите си хитове, но ще остави място и за някои по-рядко изпълнявани и по-малко популярни парчета, "не само същите стари песни, които сте слушали на живо отново и отново".  

За "Tension II" тя казва, че има звучене, подобно на неговия предшественик, но включва и някои "случайни колаборации", чиито записи са ѝ доставили голямо удоволствие, сред тях вече издадените с The Blessed Madonna, Bebe Rexha и Tove Lo, и Sia. 
 

Турнето "Tension" ще започне на 15 февруари от Пърт, Австралия, през март ще премине през Азия, а през месец май ще се пренесе в Европа. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини