Lady Gaga и Bruno Mars обявиха подробности за дуета си

15 август 2024
Lady Gaga Bruno Mars
Снимка от facebook.com/ladygaga

След няколко дни намеци в социалните мрежи, вече можем официално да заявим, че Lady Gaga е записала дует с Bruno Mars. Нещо повече - песента ще излезе до броени часове. 

И двамата споделиха в социалните мрежи информация за сингъла. Колаборацията носи заглавието “Die With a Smile”, а в публикациите си изпълнителите споделиха и снимка към парчето. Тя показва двамата облечени в ретро каубойски стил със светлосини костюми с червени акценти, а Bruno носи и бяла каубойска шапка.  

“ДОКАТО ЧАКАТЕ LG7…“DIE WITH A SMILE”, дует с @brunomars ❤️‍🔥”, написа в своя акаунт във Facebook изпълнителката на “Rain on Me”. 

От посланието ѝ става ясно, че песента ще излезе заедно с видеоклип. 

Съобщението идва само два дни, след като Gaga намекна, че си партнира с изпълнителя на хита "Uptown Funk!". Тя публикува видео, в което свири мелодия на пиано, като в началото не особено дискретно показва, че носи тениска с лика на Mars.  
 

Както самата Gaga пише в публикацията си сега, "Die With a Smile" ще пристигне преди дългоочаквания ѝ седми албум. Феновете чакат новия ѝ проект от 2020 г., когато излезе "Chromatica".

Докато беше в Париж за участието си в церемонията по откриването на Олимпийските игри през юли, Gaga излезе на улицата, за да сподели с феновете откъси от нови песни от предстоящия албум. Тя се показа през люка на лимузина пред хотела си във френската столица, извади лаптопа си и пусна два кратки откъса пред тълпата от нетърпеливи слушатели.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини