Lady Gaga разказа как е срещнала годеника си Michael Polansky

05 септември 2024
Lady Gaga
Снимка от БГНЕС

Още през април се появи информацията, че Lady Gaga се е сгодила за партньора си Michael Polansky.

Сега в интервю за новия брой на американския Vogue суперзвездата най-накрая потвърди, че е сгодена за предприемача след почти пет години връзка. Предложението за брак било направено през април след ден на скално катерене.

„Никога не съм срещала някой като Michael. Той е толкова умен и толкова мил“, казва Gaga за годеника си. „Неговият и моят живот са много различни. Той е много дискретен човек и не е с мен поради друга причина, а само защото сме подходящи един за друг. Но мисля, че това, което искам моите фенове да знаят е, че аз съм изключително щастлива... той не се страхуваше да ме хване за ръката и да ме подкрепя. Да ме опознае истински. На много дълбоко ниво".

Stefani Germanotta, както е истинското име на Gaga, се запозна с Polansky през 2019 г. чрез майка си Cynthia, която управлява нейната фондация "Born This Way".

„Майка ми го срещна и ми каза: „Мисля, че току-що срещнах съпруга ти“, а аз отговорих: „Не съм готова да се срещна със съпруга си!“. Никога не съм си представяла, че майка ми ще намери най-перфектния човек за мен".

Певицата най-накрая се среща с филантропа на парти през декември 2019 г. и двамата имали „най-невероятния разговор“, който продължил цели три часа.

Седмици след партито разговаряли редовно по телефона, а след това отишли на първата си среща и се влюбили точно преди пандемията, разказва още Gaga. Michael се преместил в нейната къща в Малибу, Калифорния, заради строгите блокирания по времето, когато коронавируса владееше света, и така прекарали заедно повече от година.

„Беше наистина някак специално“, спомня си тя за онова време. „Бях силно фокусирана върху кариерата си още от времето, когато бях тийнейджърка. И подаръкът на това време (на пандемията-бел.ред.) беше, че трябваше да се съсредоточа изцяло върху връзката си. Срещнах това напълно подкрепящо, любящо човешко същество, което искаше да ме опознае – извън Lady Gaga".

38-годишната Gaga преди това беше сгодена за актьора Taylor Kinney и агента за таланти Christian Carino. Размишлявайки върху тези неуспешни връзки, тя каза пред списанието: 

„Помислих си, че ще трябва да правя всичко това сама – завинаги. И това беше наистина страшно. Защото това е голям живот. И не мисля, че някой наистина знае какво е чувството, освен ако не си в него. А вече не се налага да правя това сама".

Снощи на кинофестивала във Венеция се състоя премиерата на филма "Жокера: Лудост за двама", в който Lady Gaga партнира на Joaquin Phoenix. Освен с екипа на филма, певицата мина по червения килим и с годеника си. Това беше първата им поява на официално събитие като двойка.
 

Lady Gaga

 

Lady Gaga

 

Lady Gaga

Magic - Музиката, която обичаш

Новини