Любо Киров представи видеото на "Восъчен герой" пред стотици фенове

03 юли 2023
Любо Киров
Снимка от Virginia Records

Любимецът на поп сцената Любо Киров отпразнува премиерата на новия си музикален проект с голямо събитие на открито в рамките на софийски летен фестивал. На 2-ри юли, точно 21:00 ч., стотици се събраха, за да изгледат за първи път видеото към последния му сингъл, озаглавен „Восъчен герой“.

„Това беше премиера, каквато не е имало досега, когато говорим за представянето на нов музикален видеоклип. Благодаря на всички, които дойдоха“, сподели Любо Киров. 

„Восъчен герой“ е с модерно рок звучене, за което изпълнителят споделя, че вероятно ще изненада някои, а други ще бъдат много щастливи, че намират новия Любо Киров. Музиката той създава заедно с Ангел Дюлгеров, а текстът е изцяло негов. Аранжиментът е отново на дългогодишния му аранжор, китарист и приятел – Ангел Дюлгеров.

Освен с аудио, песента излиза и с музикално видео, режисьор на което е Валери Милев. Клипът е вдъхновен от рокендрол звученето на парчето, а в центъра на сюжета му е образът на восъчния герой.

„Восъчен герой“ ще бъде и част от „Турне 2023“ на Любо Киров, което започва с две дати в Пловдив - на 2-ри и 3-ти август в Античния театър. Следват летните театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе, а в София концертите ще бъдат в две поредни вечери в зала 1 на НДК. На сцената с Любо Киров отново ще бъдат Голямата банда и много гост-изпълнители.

Новини