Madonna на посещение във Ватикана

24 август 2024
Madonna
Снимка от instagram.com/madonna

Една седмица след като навърши 66 години, Madonna даде на феновете да надникнат в семейното си пътуване до Ватикана. В Instagram в петък (23 август) тя сподели серия снимки от посещението си в Рим, на които носи ефирна рокля на цветя, шапка и ръкавици, позира пред древната архитектура на Ватикана и се възхищава на някои от великолепните мраморни статуи и религиозни картини, увековечени по стените вътре в светите сгради.

“Arrivederci Roma!!!”, написа звездата в публикацията си. „Перфектен завършек на великолепно празненство за рождния ми ден с приятели и семейството! … Чао Италия!!!!”.

За обиколката си във Ватикана певицата е била в компанията на своите 11-годишни близначки Estere и Stella, и на предполагаемия си нов приятел  гаджето си, за което се говори, Akeem Morris.

Пътуването на Madonna до Италия се случи почти четири месеца, след като тя завърши световното си турне "Celebration" в началото на май. Обиколката, с която тя отпразнува 40-годишната си кариера, започна по-късно от очакваното, тъй като суперзвездата беше хоспитализирана през юни 2023 г. заради тежка бактериална инфекция. На 4 юли, когато американците празнуват Деня на независимостта, кралицата на поп музиката написа в Instagram:

„Преди една година на днешния ден току-що се бях прибрала от болницата, след като преживях животозастрашаваща болест, едва можех да стоя в задния ми двор и да държа един бенгалски огън.Възстанових се по чудо и имах невероятна година. Благодаря ти, Боже. Животът е прекрасен!“.

По-късно същия месец Madonna заведе дъщерите си близначки на премиерата на "Дедпул и Върколака". Нейният хит от 1989 г. „Like a Prayer“ е използван във филма за супергерои. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини