Madonna не знае почивка - подновява работа по биографичния си филм

03 юни 2024
Madonna
Снимка от БГНЕС

Madonna подновява плановете си за биографичен филм

Кралицата на поп музиката сложи на пауза работата по проекта миналата година, малко след като обяви турнето си "Celebration", с което отбеляза 40-годишна кариера, изпълнена с хитове. Според нова информация звездата се надява да завърши сценария за филма това лято. Актрисата Julia Garner остава титуляр за ролята на Madonna и се твърди, че през последната година тайно е ходила на уроци по пеене и танци, за да се подготви. 

Madonna вярва, че биографичният филм за нея ще пожъне същия успех като "Бохемска рапсодия" и "Рокетмен", които разказаха историята съответно на Freddie Mercury и Elton John.

Източник на в. The Sun каза, че след края на турнето Madonna е насочила вниманието си към следващия си проект и по-точно към това да осъществи мечтата си за биографичен филм. По думите му през последната година тя е поддържала връзка с Julia Garner и двете са обсъждали идеи за продукцията. Освен това са се провеждали и много тайни срещи, на които са обсъждани ключови въпроси като актьорски състав, сценарий и локации за снимки. Екипът се надявал да успее да започне снимките през следващите 12 месеца, споделя още източникът.

65-годишната Madonna ще бъде режисьор и продуцент на филма, защото иска да разкаже историята си по свой начин. По-рано тя заяви:

"Имах изключителен живот, затова трябва да направя изключителен филм. Никой няма право да разказва моята история, освен мен". 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини