Madonna отпразнува рождения си ден в Италия

20 август 2024
Madonna
Снимка от БГНЕС

На 16 август Madonna навърши 66 години. 

Кралицата на поп музиката отлетя за Италия, където отпразнува своя специален ден със семейството си, приятели и предполагаемата си нова половинка Akeem Morris. 

Певицата сподели с последователите си в Instagram серия от снимки от празненството. “La Dolce Vita”, написа тя към кадрите, добавяйки емоджита на торта, шампанско, сърце и италианското знаме. 

Част от снимките показват посещението ѝ в Археологическия парк на Помпей. Там звездата е наблюдавала проекта "Sogno di Volare" или “Meчта за летене", който позволява на местни младежи да участват в класически изпълнения в амфитеатъра на парка. Фондацията на Madonna "Ray of Light" (по името на известния ѝ хит) финансира проекта. 

Има и семеен кадър, на който поп иконата позира с шестте си деца - синовете ѝ Rocco (24 г.) и David (18 г.), и дъщерите ѝ Lourdes (27 г.), Mercy (18 г.) и близначките Stella и Estere (11 г.).
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Madonna и роденият в Ямайка футболист Akeem Morris за първи път бяха свързани през август 2022 г., когато той участва във фотосесията на певицата за сп. Paper. След това двамата не бяха засичани заедно, докато тя не сподели общи снимки с 28-годишния Akeem от празненството за 4 юли тази година.

Няколко дни преди Madonna, на 11 август, нейният син от режисьора Guy Ritchie, Rocco, навърши 24 години, а празненството също е показано в серията от снимки.  

Madonna също така е прекарала част от пътуването си до Италия в луксозния курорт Villa TreVille в Позитано. Петзвездният хотел е същият, в който по-рано това лято за ваканцията си беше и латинодивата Jennifer Lopez. Стая там струва по около 2000 долара на вечер.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини