Madonna пренаписва сценария за биографичния си филм

17 юли 2024
Madonna
Снимка от БГНЕС

След края на грандиозното си турне "Celebration", Madonna поднови работата по биографичния си филм. 

Поп иконата се появи в социалните мрежи, за да сподели, че пренаписва сценария за лентата, която сега е озаглавена "Who’s That Girl" - по едноименния ѝ албум от 1987 г. със същото заглавие, но не трябва да се бърка с нейния комедиен филм от същата година, който отново е кръстен "Who’s That Girl".

Работата по биографичния филм започна преди няколко години, като певицата заяви, че ще го режисира сама, за да попречи на мъжете „женомразци“ да разказват нейната история. Миналата година през януари обаче стана ясно, че реализацията на проекта е спряна. Малко по-късно звездата обяви турнето си "Celebration", което започна през юли 2023 г. и от стуриото зад филма обясниха, че Madonna все още има интерес към създаването му, но работата ще продължи, когато тя има време за това. 

Звездата от "Ozark" Julia Garner беше избрана за главната роля в биографичния филм и според Entertainment Weekly, тя остава на позицията си след подновяването на работата. 

По време на интервю за Variety през 2022 г. Madonna даде актуална информация за филма и обясни защо е приела по-практическа роля. „Имах необикновен живот, трябва да направя невероятен филм“, каза тя и добави: „Никой няма да разказва моята история, освен мен“

Запитана за напредъка, който е постигнала с филма, Madonna отговори: „Имам много дълъг сценарий, който наистина ми е трудно да съкратя. Опитвах се да го съкратя, но това е като да се опитам да си отрежа крайник". 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини