Михаела Филева ще подгява концерта на Ed Sheeran

20 август 2024
Михаела Филева
Снимка от Monte Music / Diliana Florentin

Българските фенове вече броят дните до музикалното събитие на годината - концертът на британската мегазвезда Ed Sheeran в София, част от турнето му „+ - = ÷ x“ (Mathematics). Днес беше обявено и кой български изпълнител ще има честта да подгрява шоуто на хитмейкъра у нас. Това е една от любимите певици на съвременната ни музикална сцена - Михаела Филева.

Продавачът на пропуските за концерта информира, че електронните билети вече са разпратени до всички 60 000 фенове, които са планирали да прекарат своята събота вечер на 31 август на Националния стадион „Васил Левски“ в компанията на Ed Sheeran и неговите хитове. От световния промоутър и българския му партньор Fest Team споделят, че в стадиона ще се влиза през четири гейтаГурко, Метростанция, Розариум и Лозенец. Те са отбелязани на самия билет и е от ключово значение за по-бърз и лесен достъп на публиката, входовете и техните номера да се спазват. Строежът на мащабната 360-градусова сцена вече започва.

Михаела Филева е официалният български подгряващ изпълнител на концерта на Ed Sheeran. Събитието се случва в точния етап от развитието на кариерата на българската звезда – само няколко месеца след като изпълнителката записа албума си „96“, създаден от мултинационален авторски екип. 

„Изключително съм развълнувана да бъда част от това невероятно събитие. Ed Sheeran е истински майстор в разказването на истории чрез музика и един от най-успешните и обичани артисти в световната музикална индустрия. Да споделя сцената с него е едновременно чест и сбъдната мечта. Нямам търпение да открия тази незабравима вечер в София!“, споделя Михаела Филева. 

На сцената на стадион „Васил Левски“ ще се качи и Calum Scott, който придружава Ed Sheeran на датите от турнето му.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини