Miley Cyrus критикува "Грами", защото са пренебрегвали музиката ѝ

04 юни 2024
Miley Cyrus
Снимка от БГНЕС

Според Miley Cyrus Американската звукозаписна академия не я е вземала на сериозно, до момента в който тя издаде хитовата си песен „Flowers“. Именно този сингъл донесе на певицата първите ѝ награди "Грами" за най-добро солово поп изпълнение и запис на годината.

В интервю за сп. "W" Cyrus говори за постижението си от тазгодишната церемония, макар тя да издава музика от 2007 г. насам. 

„Нищо лошо не искам да казвам, но аз правя това от 20 години и това е едва първият път, когато Грамитата наистина ме приемат сериозно? Трудно ми беше да разбера какви са критериите, защото ако говорим за статистика и числа, тогава къде, по дяволите, бях аз? И ако искаш да говориш за влияние върху културата, тогава къде, по дяволите, бях аз? Тук не става въпрос за арогантност. Гордея се със себе си”.

Cyrus беше номинирана за "Грами" през 2015 г. за "Bangerz" в категорията за най-добър поп вокален албум, но загуби от Sam Smith.

В интервюто 31-годишната поп звезда говори и за създаването на "II Most Wanted" за кънтри албума на Beyoncé. Тя определи общото им изпълнение като "сбъдната мечта".

„Написах тази песен преди около две години и половина. Майка ми винаги казваше: „Толкова много обичам тази песен". Така че, когато Beyoncé се свърза с мен, веднага се сетих за нея, защото тя наистина въплъщава нашите отношения".

Magic - Музиката, която обичаш

Новини