Niall Horan за Liam Payne: Не знаех, че му казвам "сбогом" завинаги

18 октомври 2024
Liam Payne
Снимка от БГНЕС

Бившият колега на Liam Payne от One Direction, Niall Horan, каза, че е "напълно съсипан" от смъртта на "невероятния" му приятел.

Payne почина в сряда вечерта в Буенос Айрес и беше в Аржентина, за да посети концерта на Horan от турнето му.

„Напълно съм съсипан от смъртта на моя невероятен приятел Liam. За мен това просто не е реално. Liam имаше енергия за живот и страст към работата, които бяха заразителни. Той беше най-умният във всяка стая и винаги караше всички да се чувстват щастливи и сигурни".

Изявлението, публикувано в Instagram, продължава: 

„Всичкият смях през годините, понякога за най-простите неща, продължава да изниква в съзнанието ми през тъгата. Имахме възможността да изживеем най-смелите си мечти заедно и ще помня всеки момент, който изживяхме, завинаги. Връзката и приятелството, които имахме не се случва често в живота. Имах щастието да го видя наскоро. За съжаление не знаех, че след като му казах "довиждане" и го прегърнах онази вечер, всъщност му казвам "сбогом" завинаги".  

Horan беше последният член на One Direction, който публикува лично послание в социалните мрежи за смъртта на 31-годишния Payne.

Снощи групата, която се събра през 2010 г. в предаването "The X Factor", публикува съвместно изявление, в което членовете на One Direction казаха, че имат нужда от време, за да скърбят и да осмислят загубата на своя "брат". 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини