Нови възможности за младите хора на събитието "Бизнесът в действие"

18 март 2024
AIESEC
Снимка от facebook.com/events

За 19-а поредна година младежката организация AIESEC в България организира интерактивното събитие "Бизнесът в действие". Форумът събира на едно място бизнес компании и младежи. 

Тази година събитието ще бъде в два последователни дни, 23 и 24 март, където младите хора ще могат да чуят интересни лекции от бизнес лидери в различни области. Лекторите представят част от своя жизнен опит, изграден чрез преодоляването на бизнес казуси, актуални в днешно време.

Вторият ден от "Бизнесът в действие" е изцяло насочен към практическото прилагане на наученото през ден 1. На всеки желаещ се предоставя възможността да участва в решаването на реални бизнес казуси от водещи на българския пазар компании. Така не само наученото от първия ден ще бъде по-добре запомнено, но и всеки ще има и шанса да индивидуализира подхода си, като максимизира полезността му в собственото си ежедневие.

Участниците ще имат възможността да разширят своите познания, да се вдъхновят от професионалисти от различни области и да намерят нови възможности.

Повече за събитието чуйте в интервюто:

 

Новини