NSYNC и Madonna на премиерата на "Дедпул и Върколака"

23 юли 2024
Ryan Reynolds
Снимка от БГНЕС

Четирима от петимата членове на NSYNC присъстваха на премиерата на "Дедпул и Върколака" в Ню Йорк. JC Chasez, Joey Fatone, Lance Bass и Chris Kirkpatrick позираха заедно на червено-жълтия килим. Justin Timberlake не беше с тях, тъй като в момента е на световното си турне "Forget Tomorrow".
 
Появата на групата не е случайна - хитът на NSYNC от 2000 г. „Bye Bye Bye“ е включен в саундтрака на филма, заедно с песни като „I'm With You“ на Avril Lavigne, „Iris“ на Goo Goo Dolls, „Glamorous“ на Fergie, „The Greatest Show“ от филма "Най-великият шоумен" и „You're the One that I Want“ на Grease.

Попитан за това дали ще осъществят мечтата на феновете да се съберат в пълен състав за нова музика и турне, Chris каза пред Entertainment Tonight: 

"Говорим за това от известно време. Подритваме гумите, за да видим дали колата все още може да върви, и ще видим къде ще стигнем". 

52-годишният певец добави, че не могат да разочароват феновете, но към момента не може да даде положителен отговор, че общи планове ще се случат. 

На премиерата на "Дедпул и Върколака" към звездния състав на филма се присъедини и самата Madonna, чиято песен от 1989 г. "Like a Prayer" също звучи в продукцията. В компанията на дъщерите си близначки Estere и Stella (11 г.) тя се снима заедно с актьорите Ryan Reynolds, Hugh Jackman и режисьора Shawn Levy.

Миналата седмица в интервю от престура на филма Reynolds, Jackman и Levy обясниха, че са се срещнали с кралицата на поп музиката, за да поискат разрешението ѝ за използване на нейната песен и са ѝ показали сцената, в която тя ще звучи. Madonna дала благословията си и дори направила препоръка за сцената, с която от екипа се съобразили. Както е известно, певицата има опит и като режисьор с филмите "Filth and Wisdom" (2008 г.) и "W.E." (2011 г.). За решението ѝ допринесъл и фактът, че единият от синовете ѝ е почитател на Дедпул.

"Дедпул и Върколака" излиза по кината в петък. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини