Разплакаха Selena Gomez в Кан

20 май 2024
Selena Gomez
Снимка от БГНЕС

Selena Gomez беше завладяна от емоции по време на кинофестивала в Кан. 

31-годишната певица и актриса се разплака, след като в събота зрителите на премиерата на филма с нейно участие "Emilia Pérez" аплодираха на крака лентата в продължение на няколко минути, съобщи Variety. 

Изданието също така разказа, че колегите на Gomez, Zoe Saldaña и Édgar Ramírez, са се прегърнали развълнувани от овациите, а режисьорът Jacques Audiard размахал шапката си от балкона, където се намирал. 

В "Emilia Pérez" Gomez играе ролята на съпругата на лидера на наркокартел Manitas (в чиито образ е испанската актриса Karla Sofía Gascón), който се обръща за помощ към адвоката Rita (Saldaña), за да му помогне най-после да осъществи мечтата си да се подложи на операция за смяна на пола, докато наближава времето да се оттегли от бизнеса.

Филмът е разделен на четири действия и включва оригинални песни в изпълнение на актьорите, информира още Variety.

През уикенда Gomez беше сред най-обсъжданите звезди на фестивала в Кан. В събота на червения килим преди премиерата на филма с нейно участие тя изглеждаше ослепително с рокля от кадифе в черно и бяло, а в неделя на друго събитие за лентата тя се появи в зашеметяваща червена рокля с цветя на деколтето. 

Selena Gomez

Selena Gomez

Gomez определи ролята си в "Emilia Pérez" като едно от най-големите предизвикателства в кариерата си.  

Magic - Музиката, която обичаш

Новини