Rita Ora: Беше истинска радост да работя с Liam

17 октомври 2024
Rita Ora
Снимка от БГНЕС

Rita Ora си спомня за Liam Payne след смъртта му в сряда в Аржентина. 

През 2018 г. двамата записаха дуета "For You" за саундтрака на филма "50 нюанса: Освободени". 

"Съсипана съм", написа певицата в Instagram към поредица от снимки, на които е с Payne в студиото или от времето, когато двамата промотират колаборацията си. "Той имаше изключително добра душа, никога няма да го забравя. Много ми хареса да работя с него - беше истинска радост да съм около него на и извън сцената. Тази трагична новина разбива сърцето ми. Изпращам любов и молитви на неговото семейство и любими хора. Нашата песен "For You" вече има съвсем различно значение за мен. Почивай в мир".

Сингълът "For You" се превърна в голям хит и за двамата изпълнители, като се класира на 8-мо място в британската класация и на 76-та позиция в САЩ. Освен в саундтрака на филма, песента беше включена и в албумите на Ora и Payne, съответно "Phoenix" и "LP1".

Според актуална информация от местните власти, дадена пред сп. People, Liam Payne е "скочил от балкона" на хотелската си стая в Буенос Айрес. 

От федералната полиция на Аржентина заявиха, че Payne е бил провъзгласен за мъртъв след падане от третия етаж на хотела. Полицията е пристигнала на място малко след 17:00 часа местно време и пострадалият е починал скоро след това. Според изявление на спешните екипи, при падането той е получил тежка фрактура в основата на черепа, а травмите му са били несъвместими с живота. 

Води се разследване за обстоятелствата около трагедията, ще бъде извършена и аутопсия. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини